Au pair begivenheder og datoer

Tilmeld dig til en af vores gratis online info-møder. Her kan du få al information du behøver omkring livet som au pair. Varigheden er omkring en time og du får mulighed for at stille alle dine spørgsmål og få en masse brugbar information!

Vi deltager endda i messer rundt omkring i Danmark, hold øje på hjemmesiden og se hvornår du kan træffe os!

Kommende begivenheder

Deltag i vores online informationsmøder! Vores møder er online, så du nemt kan deltage uanset hvor du bor og uden du behøver forlade dit eget hjem. Det er super nemt at tilmelde dig: Tryk på den dag, du ønsker at deltage. Derefter skriver du dit navn og emailadresse. Når dagen for informationsmødet kommer, får du en email med deltagelseslinket. Sådan – du er klar til at deltage:

23 juni 2020 - 18:00
7 juli 2020 - 17:00
23 juli 2020 - 18:00
5 august 2020 - 17:00

Hvis ingen af datoerne passer dig, så bliv ved med at tjekke siden, da vi altid opdateret siden med de nyeste tidspunkter. Ellers er du også velkommen til at kontakte os på info@aupaircare.dk, hvis du har et ønske om et tidspunkt eller spørgsmål, så vender vi tilbage til dig.

Vælg dit au pair program

Vil du opleve det typiske au pair liv? Så er USA det rette sted for dig! Au pair programmet har en stor tradition her, og du får chancen for at kombinere det vigtige ansvar i hverdagen for værtsfamiliens børn, med 4th of July, Thanksgiving, Halloween m.m. Alt er muligt!
Varighed
1
År
Alder
fra 18
År
Pris
8.790
DKK
Gå ikke glip af denne chance – New Zealand venter på dig! Hvide strande, smukke grønne skove og en fascinerende kultur at lade sig inspirere af og de vidtstrakte og dramatiske landskaber! Og når du nu alligevel er der, hvorfor så ikke tage et smut til Australien eller måske vidunderlige Fiji? Kun fantasien sætter grænser!
Varighed
3
Måneder
Alder
fra 18
År
Pris
18.195
DKK
Oplev England! Der er storbyer, hyggelige landsbyer, badebyer og landskaber med bølgende bakker og grønne enge. Det historiske England er altid lige om hjørnet med alt hvad du drømmer om!
Varighed
6
Måneder
Alder
fra 18
År
Pris
4.790
DKK