Vores værtsfamilier

At bo hos en værtsfamilie som au pair giver dig mulighed for at fordybe dig i en anden kultur og tage del i alle familiemedlemmernes hverdag. Sammen med dine værtsforældre og værtsbørn har du mulighed for at spise måltider sammen, deltage i familieudflugter og fejre helligdage. Kan du ikke vente med at skal prøve den traditionelle kalkun til Thanksgiving i USA, eller nyde te-tid i England eller måske fejre nytår på den anden side af kloden? At være au pair giver dig den unikke chance for at opleve en ny og anderledes livsstil. 

Vil du gerne finde en værtsfamilie hurtigt?

Så begynd dit eventyr i udlandet ved at ansøge nu!

Sådan kan din værtsfamilie se ud

Vores AuPairCare værtsfamilier inkluderer mange familier med to forældre og to til fire børn, men også familier bestående af enlige eller forældre af samme køn. Børnenes alder er normalt mellem tre måneder og ti år. Vores familier er af forskellige etniske oprindelser og praktiserer forskellige religioner. En multikulturel befolkning karakteriserer alle vores destinationslande, hvilket også afspejles i mangfoldigheden af vores værtsfamilier.

Først efter at du har haft mindst to samtaler med en interesseret familie, skal du beslutte om du gerne vil matche med dem.

For at give dig et bedre indtryk af hvordan en typisk AuPairCare værtsfamilie kan se ud, vil vi gerne vise dig et par testprofiler (svarende til dem, du modtager, før du kontakter en potentiel værtsfamilie for første gang).

Familien Ferrer

gastfamilie mit zwei jungen

Om familien

To børn (1 år og 4 år)

Beskriv jer selv!

Hej! Jeg hedder Camila, har puertoricanske rødder og bor i Californien med min dejlige familie. Steve og jeg har været gift i 12 år, og vi er vilde med idéen om, at vores børn vokser op i multikulturelle omgivelser. Luis er 4 år og vild med fodbold. Dylan er lige blevet 1 år og skaber masser af glæde med sin energi og eventyrlyst! Han elsker at lege med sin storebror og følger ham overalt. Vi glæder os til at finde den rette person, som kan blive en del af vores familie, inspirere Luis og Dylan til at opleve nye ting og få et venskab, som vokser lige så hurtigt, som de selv gør!

Hobbyer og interesser:

Hobbyer: Male/tegne, madlavning, bagning

Sport: fodbold, kampsport (karate, osv.), svømning

Andet: Udendørs aktiviteter

Præferencer for au pair:

Madlavning, vasketøj, leg, putning, badning, køre børnene til/fra skole/fritidsaktiviteter.

Familien Hunter

familie mit zwei kindern

Om familien

To børn (10 år og 7 år)

Beskriv jer selv!

Vi er en familie, som elsker at rejse, og vores børn har været vant til at flyve langt, siden de var babyer. Vi elsker stranden og sne, og vores søn er vild med at stå på ski om vinteren. For os handler højtiderne om at være sammen med familien. Vi tilbringer de fleste højtider hos vores familier i San Diego, Sacramento og Montreal (bedsteforældre, tanter, onkler, fætre og kusiner). Vi er en jødisk familie, så der er mange smukke højtider at fejre, særligt i efteråret hvor vi fejrer det jødiske nytår og andre efterårsfester, der handler om høsten. Den perfekte au pair er for os en positiv og kærlig person, der tænker hurtigt og har en fast hånd, når det er nødvendigt. Og sikkerhed er selvfølgelig 100% vores største prioritet.

Hobbyer og interesser:

Hobbyer: Madlavning, bagning
Sport: Snesport (skiløb eller snowboarding)
Kunst: Guitar
Andet: Udendørs aktiviteter

Præferencer for au pair:

Madlavning, børnenes vasketøj, leg, badning, køre børnene til skole og fritidsaktiviteter

Familien McGee

host family with little boy

Om familien

Et barn (11 måneder)

Beskriv jer selv!

Vi er familien McGee, en familie på fire (plus vores pelsbaby!) fra Fort Collins. Michelle og Hayle har været sammen i 12 år, og vi har en skøn lille dreng: Asher (10 måneder, går i vuggestue). Haleys datter, Chelsey (18 år), bor også hos os, når hun har ferie fra college. Vi er en sammentømret, glad familie, som elsker at grine og skabe minder sammen. Asher er et klogt, sødt og socialt barn, som vokser alt for hurtigt, hvis du spørger hans mødre. Vi har ikke familie i nærheden, så en au pair vil være en stor hjælp for os, da vi begge arbejder i løbet af ugen. Vi glæder os til at byde dig velkommen i familien!

Hobbyer og interesser:

Hobbyer: Indretning, madlavning, bagning
Sport: Svømning
Kunst: Sang/kor
Andet: at læse

Præferencer for au pair:

Madlavning, børnenes vasketøj, leg, putning, badning, køre børnene til skole og fritidsaktiviteter, hjælp med lektier

Familien Collins

mom with small children

Om familien

To børn (2 år og 4 måneder)

Beskriv jer selv!

Hej! Jeg hedder Olivia, og jeg har en skøn pige, Lily (2 år), og en sød lille dreng, Samuel (4 måneder). Jeg er oprindeligt fra Cork i Irland. Som familie elsker vi at tage til stranden (vi er medlemmer af strandklubben tæt på vores hjem), vi elsker at stå på ski om vinteren, se hockey og baseball og selvfølgelig at rejse!!! Lily er en meget energisk, sød lille pige, som elsker at danse rundt, male og putte med sin lillebror. Vi er en meget tæt familie med fætre, kusiner og bedsteforældre i nærheden, som ofte kommer på besøg.

Hobbyer og interesser:

Hobbyer: Fotografi
Andet: Frivilligt arbejde, friluftsliv, sportsbegivenheder

Præferencer for au pair:

Madlavning, børnenes vasketøj, leg, køre børnene til skole og fritidsaktiviteter, hjælp med lektier

Valg af værtsfamilie

Matchprocessen er gensidig. Du skal passe ind i familien, og familien skal passe til dig, ligesom i alle andre forhold. Derfor leder vi efter værtsfamilier, som virkelig passer til dig, så du får det bedst mulige ophold. Du bliver en del af værtsfamilien og passer deres børn. Derfor er det meget vigtigt, at I er på samme bølgelængde. Vi sørger også for, at familierne lever op til standarderne, så du kan føle dig hjemme hos dem og får en skøn tid som au pair.

Ansøgning au pair
Ansøgning

En familie har besluttet, at de har brug for hjælp til at passe deres børn, så de ansøger om en au pair. Derefter kontrolleres familien for at at finde ud af om familien og deres hjem opfylder alle de nødvendige kriterier. Når de er godkendt, kan de se potentielle au pairs og finde en person, de matcher med.

snævrere valg
Endelige kandidater

Værtsfamilien søger i profilerne på MyAuPairCare-onlineportalen for at finde egnede au pairs. Hvem passer bedst til os, vores børn og vores hverdag? Hvem har hvilken erfaring? Hvad er vigtigt for os?
Familien vælger maksimalt tre au pair-kandidater på samme tid

icon familie
Kontakt og match

Du får en besked fra en familie, som er interesseret i dig! Udover de vigtigste oplysninger om familien giver vi dig også tips til jeres første samtale
Du skal beslutte, om du passer ind. I har mindst to samtaler, før I beslutter, om I passer sammen

Jo mere interessant du virker over for familierne som au pair, jo større er chancen for, at du hurtigt finder den perfekte værtsfamilie.

Hvorfor vælger familier i USA en au pair?

Der er mange årsager til, at en amerikansk familie ønsker at være vært for en au pair. Ofte arbejder begge forældre og har brug for pålidelig og fleksibel børnepasning. Mange familier vælger også en udenlandsk au pair, fordi de ønsker, at deres børn skal lære forskellige kulturer at kende. I denne video ser du et eksempel:

Au pair-kontrakt, som beskytter dig

Dine opgaver som au pair fremgår af en kontrakt mellem dig og værtsfamilien. Vi forklarer dig, hvordan denne kontrakt ser ud, og hvor meget tid du får til at rejse, mødes med venner og deltage i college-kurser.

 • Hvad er kravene til AuPairCare-værtsfamilier i USA? Mere information

  Ligesom dig skal værtsfamilierne i USA leve op til bestemte krav, og de skal på samme vis gennem en ansøgningsproces. De ansøger skriftligt og får derefter besøg af en AuPairCare-repræsentant i deres hjem. De oplyste referencer bliver kontrolleret af AuPairCare. Værtsfamilierne skal være amerikanske statsborgere eller have ubegrænset opholdstilladelse. Desuden skal de selvfølgelig acceptere, at du maks. arbejder 45 timer om ugen og 10 timer om dagen samt andre bestemmelser, som er fastsat af det amerikanske udenrigsministerium.

 • Hvilke gaver skal jeg tage med til min værtsfamilie? Mere information

  Du behøver ikke at købe dyre gaver. Vi opfordrer dog til, at du undersøger, hvad dine værtsforældre og deres børn kan lide, så du kan give dem en personlig gave. Det kan være noget, der er typisk dansk, eller noget I kan dele eller lege med sammen. Så længe du er under 21 år, må gaver aldrig indeholde alkohol (vin, chokolade, osv.). Ofte bliver gaverne åbnet i lufthavnens sikkerhedskontrol, så du skal ikke pakke dem alt for godt ind.

 • Kan jeg skifte værtsfamilie, hvis vi ikke har en god kemi? Mere information

  I samråd med vores amerikanske kolleger er der mulighed for at skifte værtsfamilie. Når forskellige mennesker bor sammen som en familie, kan det ske, at de forskellige værdier og personligheder ikke harmonerer med hinanden.

  Vi vil dog gerne bede dig om at give din værtsfamilie en chance. Husk, at det normalt tager et par måneder, før du har vænnet dig til dine nye omgivelser. Det er vigtigt, at du først drøfter problemerne med din værtsfamilie eller din lokale rådgiver, så I måske kan finde en løsning sammen. Vi forventer, at du giver det et forsøg i mindst to måneder efter din ankomst. Hvis det stadig ikke lykkes, sender vi din ansøgning tilbage i matchprocessen i 14 dage, hvor du får mulighed for at tale med andre familier og overbevise dem om, at de skal vælge dig som deres au pair. Normalt finder vores au pairs en ny værtsfamilie i løbet af denne periode. Desværre kan vi ikke garantere, at du finder en ny værtsfamilie.