Bliv au pair i USA med os

Rejs på dit livs eventyr, og oplev "The American Way of Life" som au pair i USA. Som au pair bor hos en værtsfamilie i 12 måneder, hvor du passer deres børn. Dette er en unik mulighed for at lære hverdagen og livet at kende i en anden kultur.

I modsætning til et almindeligt job bliver du som au pair i USA en del af familien lige fra starten, og deres hjem vil hurtigt føles som dit eget. Da du hele tiden taler engelsk, bliver du ikke kun bedre til sproget, men du får også værdifuld erfaring, som vil være til stor gavn for din erhvervsmæssige og personlige udvikling. Et år som au pair i USA giver dig også en unik mulighed for at lære personer fra andre kulturer at kende – og I vil holde kontakten for evigt!

Send os en besked

Har du eventuelle spørgsmål om året som au pair i USA? Fra mandag til fredag mellem kl. 9 og 17 kan du kontakte os direkte via Facebook Messenger. Vi glæder os til at høre fra dig!

Nyd godt af vores erfaring med au pair-ophold i USA

Vores bureau, AuPairCare, har tilbudt au pair-ophold i USA i mere end 28 år, og du nyder godt af vores erfaring. Vi ved præcis, hvilke krav en au pair skal leve op til i USA, og vi har allerede sendt titusindvis af au pairs afsted til passende værtsfamilier. På din vej til dette eventyr som au pair i USA har du vores bureau ved din side som en stærk partner. Vi forbereder dig ikke kun grundigt på dit år som au pair i USA, men vi støtter dig også under dit ophold, hvor vores lokale medarbejdere hjælper med at svare på dine spørgsmål og løse eventuelle problemer.

Mere information

Læs mere omkring dine opgaver der venter dig som au pair i vores guide, hvilke kvalifikationer du skal opfylde samt hvordan matchingprocessen fungerer.

Dine fordele kort fortalt:

 • Allround bekymringsfri servicepakke, inklusive returrejse, forsikring, lommepenge og ferie

 • Amerikansk organisation, som i årtier har været anerkendt af det amerikanske udenrigsministerium

 • En rejsemåned efter gennemførelse af programmet

 • Det er muligt at starte året rundt

 • Officiel ansættelseskontrakt i henhold til det amerikanske udenrigsministeriums specifikationer

 • 500 USD til college-kurser efter eget valg

 • Opholdet kan forlænges med 6, 9 eller 12 måneder

 • Det er muligt at tilbringe endnu et år som au pair i USA

Tjen $1000 mere med AuPairCare!

Tjen mere med AuPairCare! Som au pair er man ansvarlig og pålidelig. Vi vil gerne vise dig hvor stor pris vi sætter på dit fantastiske arbejde og din dedikation. Dette gør vi ved at hæve det ugentlige minimumsbeløb fra $195,75 til $215, hvilket giver dig $1001 mere om året!

Krav:

Startende d. 3 januar 2023, introducere vi hos AuPairCare et nyt ugentligt minimumsbeløb på $215, hvilket er højere end U.S. Department of State's. Dette vil gælde AuPairCare deltagere der har et match eller en forlængelse der træder i kraft d. 3 januaer 2023 eller senere. Værtsfamilier og au pairs er frie til at vedtage et ugentligt beløg højere end de $215. AuPairCare fortsætter med at overholde alle regler fra U.S. Department of State.

Ansøg nu og bliv au pair hos os!

New York is back!

Fra december bliver New York igen en integreret del af vores au pair-program i USA - for alle vores au pairs!

På alle afgange fra december 2023 og frem er det igen "Welcome to New York", når vi byder vores au pairs velkommen på Hilton Hotel i Newark. Oplev verdens fedeste by sammen med dine bedste au pair-venner fra hele verden, inden du flyver videre til din værtsfamilie. Sammen vil I opdage byens højdepunkter på vores byrundtur, shoppe og spise hotdogs og tilbringe aftenerne sammen ved hotellets pool.

AuPairCare Connect er en fantastisk måde at starte sit au pair-år i USA på sammen med andre au pairs. Fra december vil New York igen være en integreret del af vores USA-program, og der vil ikke være nogen ekstra omkostninger. Du kan finde ud af mere her:

Din placering i USA

I USA, bor de fleste familier i forstæderne af større byer på enten øst- eller vestkysten. De kan dog fx også bo i Chicago eller større byer i midtvesten af USA.

au pair værtsfamilier usa
au pair usa hollywood

For at deltage i au pair-programmet i USA skal du leve op til flere krav:
# du er mellem 18 og 26 år
# du har erfaring med børn 
# du har et gyldigt kørekort
Her kan du se, hvad du ellers skal have med.

Au pair USA toddler

Prisen på et år som au pair i USA er en samlet pakkepris. Der er ingen skjulte omkostninger, og du betaler først programprisen, når du har valgt en værtsfamilie. Så kan du føle dig helt sikker på, at du ikke løber nogen finansiel risiko.

Vil du i gang med det samme? Ansøg nu!

Kan du ikke vente med endelig at starte din rejse til USA som au pair? Hvad venter du på? Ansøg nu, det er gratis og uden forpligtelser.

Forlænget ophold og tilbagevendende au pair

For nogle lyder et år som au pair i USA som meget lang tid. For andre er tiden for kort, eller de vil gerne gentage deres eventyr. Hos vores bureau får du begge muligheder!

Au pair-udvidelse
Forlængelse af dit au pair-år

Er du så vild med USA? Så skal du bare forlænge dit au pair-eventyr i USA med 6, 9 eller 12 måneder. Du bestemmer selv, om du vil blive hos den samme værtsfamilie eller ansøge om en ny i den forlængede periode. Du behøver ikke undvære din ekstra rejsemåned, du kan bare føje den til afslutningen af den forlængede periode.

Au pair gentagelse
Gentag eventyret

Har du gennemført dit første år som au pair i USA og modtaget et bevis for gennemførelse fra bureauet? Med AuPairCare har du nemlig mulighed for at blive au pair i USA for anden gang og spare 1500 DKK på programprisen. Du skal have boet udenfor USA i mindst to år efter dit seneste au pair-ophold for at kunne gentage programmet.

Du har spørgsmål, vi har svar:

 • Ja, det kan du bestemt. Og det skal du rent faktisk også. Som en del af det amerikanske udenrigsministeriums forordninger for au pair-programmet skal du skriftligt kunne bevise, at du har deltaget i kurser svarende til 6 credits eller 60 timer på et lokalt community college i løbet af dit år som au pair. Hvis du forlænger dit au pair-ophold, skal du deltage i flere kurser. På college får du også en fantastisk mulighed for at lære noget nyt, afprøve livet på et amerikansk universitet og møde nye venner fra lokalområdet.

 • Ja, mange au pairs benytter sig af denne mulighed. Du kan forlænge dit au pair-ophold med 6, 9 eller 12 måneder. Du kan vælge, om du vil blive hos den samme værtsfamilie eller finde en anden familie i en anden region. Rejsemåneden efterfølger forlængelsen.

 • Når du har fået en værtsfamilie, kan du finde en liste med kontaktoplysninger til andre au pairs i dit område på MyAuPairCare-portalen. Der er andre au pairs fra dit hjemland, men også fra resten af verden.

  Din Area Director arrangerer også et møde for alle au pairs i området en gang om måneden. Så du er ikke alene, og du vil helt sikkert ikke føle dig ensom under dit ophold. Hvis din værtsfamilie før har haft en au pair boende, kan du også tale med dem.