Bliv au pair I New Zealand

Hvide strande, vilde floder, bjergtoppe og flotte landskaber: New Zealand er en top destination for natur elskere. Landet af kiwier og hobitter tilbyder fantastiske udsigter, spændende byer og en interessant kulturel identitet rodfæstet i Māori kulturen. Et au pair ophold i New Zealand giver dig muligheden for at leve hos en Kiwi værtsfamilie i 3 måneder af gangen, passe på deres børn, og oplev hverdagen i en ny kultur.

Start dit eventyr nu

Kan du ikke vente til at blive au pair? Så udfyld din korte, ikke-bindende online ansøgning idag og tag første skridt!

Som en au pair i New Zealand kan du kombinere din eventyrlyst med en unik chance for international erfaring, at forbedre dine sprogkundskaber samt at få nye venner. Efter dit ophold som au pair, kan du frit rejse rundt i New Zealand, så længe at du holder dig indenfor dit visum på 12 måneder.

Dine fordele som au pair I New Zealand

  • Fleksibel program længde: Bliv i New Zealand imellem 3-12 måneder

  • Detaljeret au pair kontrakt som regulerer lommepenge, arbejdstider, feriedage osv

  • Afgang hele året

  • 2-4 ugers betalt ferie

  •  Support både før, under og efter dit ophold som au pair I New Zealand

  • Gratis kost og logi plus ugentlige lommepenge

  • Rejs i New Zealand efter dit program

  • Fly (både frem og tilbage) er inkluderet i programprisen

  • Lokalt simkort

Au pair med børn

For at kunne blive au pair I New Zealand med os, skal du opfylde bestemte kvalifikationer. Du skal være imellem 18-30 år, ugift og have et kørekort. Find ud af hvilke andre krav der er.

Start i Auckland

Før du rejser til din værtsfamilie, starter dit au pair ophold med et spændende 3-dages orienterings kursus i Auckland. Forskellige klasser og træninger med andre au pairs vil hjælpe dig med at forberede dig til dit Kiwi eventyr. En interessant sightseeing tur vil også vise dig alle de spændende højdepunkter i Auckland.

au pair New Zealand pris

Vores au pair program til New Zealand er prisbevidst og tilbyder dig masser af fleksibilitet. Der er ingen skjulte gebyrer eller finansielle risici. Du skal ikke betale programprisen før du har matchet med en familie.

Send os en besked

Har du et spørgsmål omkring at være au pair i New Zealand? Send os et spørgsmål via Facebook Messenger eller ring til os. Du kan nå os mandag til torsdag 10.00-18.00 og fredag 10.00-17.00 på 89 87 56 68. Vi ser frem til at høre fra dig!

Din placering i New Zealand

Vores værtsfamilier i New Zealand er meget imødekommende og bor både på syd- og nordøen. Selvom vores familier har mange forskellige sammensætninger, er der i gennemsnit 3 børn pr familie. Størstedelen bor i Auckland – den største by i landet – i Christchurch og i Wellington (hovedstaden i New Zealand).

Din perfekte værtsfamilie

Find ud af mere omkring AuPairCare’s værtsfamilier og matchingprocessen i vores guide

Værtsfamilier New Zealand
  • Kan jeg forlænge mit au pair-program i New Zealand? Mere information

    Ja, du kan forlænge dit ophold som au pair i op til 12 måneder. Når du rejser til New Zealand som au pair kan du arbejde hos den samme værtsfamilie i 3 måneder. Hvis du øsnker at forlænge, kan du forlænge i yderligere tre måneder, men du skal finde en ny værtsfamilie. Dette er noget som vores partnerfirma i New Zealand selvfølgelig hjælper dig med. Du kan forlænge op til 12 måneder. Du kan også vægle at forlænge dit visum og rejse rundt i New Zealand eller finde et andet arbejde. Du kan læse mere på New Zealands immigrationshjemmeside.

  • Hvordan er jeg forsikret i New Zealand? Mere information

    Vores new zealandske programpris inkluderer en kompletrejseforsikringspakke, der består af bagage, ansvar- og sundhedsforsikring. Forsikringsdækningen er gyldig under hele dit au pair-program. Hvis du ønsker at arbejde og/eller rejse efter dit au pair-ophold, kan du udvide din forsikringspakke for egen regning. Find ud af mere om au pair-forsikringen i vores guide.

  • Skal jeg betale skat som au pair i New Zealand? Mere information

    Enhver udlænding, der opholder sig i New Zealand med et Working Holiday visum, skal betale indkomstskat. Hvor mange penge du skal betale afhænger af det samlede kompensationsbeløb såvel som af programlængden. Mere information om skatter gives under din orientering i Auckland. Vores partnerbureau hjælper dig gerne med dine spørgsmål.

  • Kan jeg modtaget et nyt Working Holiday visum til New Zealand efter det første er udløbet? Mere information

    Danske statsborgere kan forlænge deres Working Holiday visum med yderligere 3 måneder, hvis de kan bevise mindst 3 måneders afsluttet sæsonarbejde (gartneri eller vinproduktion). Det betyder, at du skal have arbejdet med at plante afgrøder eller høste efter dit ophold som au pair. Du kan finde mere information på New Zealands immigrationshjemmeside.