Dit au pair-visum

Hvis du vil til USA som au pair, skal du have et J1-visum. For at ansøge om visum skal du bruge DS-2019-formularen, som kun kan udstedes af en udvekslingsorganisation, der er officiel J1-visumsponsor. Vores bureau AuPairCare i USA har været anerkendt som J1-sponsor af det amerikanske udenrigsministerium i mere end 25 år og har ret til at udstede den påkrævede formular til au pair-visa til USA.

Hvis du vil rejse til New Zealand som au pair, har du brug for et arbejdsferievisum. Dette er en online ansøgningsproces, og du får al den hjælp, du har brug for fra vores partnerorganisation, når du har fundet din værtsfamilie.

Hvis du vil rejse til England som au pair, behøver du ikke et visum. Bemærk, at dette kan ændre sig, når Brexit finder sted.

Egner du dig som au pair?

Vil du gerne til USA som au pair, men er ikke sikker på, om du egner dig? Find ud af, hvilke krav der er til au pair-programmet.

Hvordan du ansøger om visum til New Zealand

Når du skal rejse til New Zealand som au pair skal du bruge et visum. Det er en forholdsvis enkel process som klares online.

Når du har matchet med en værtsfamilie får du en mail fra vores samarbejdspartner med information omkring hvordan du ansøger.

Visummet betales seperat. Du behøver ikke besøge ambassaden for at få dit visum.

Visumansøgningen

Du kan først ansøge om et J1-visum, når du og værtsfamilien har besluttet, at du skal være au pair hos dem. Vi sender dig de nødvendige dokumenter og oplysninger. Med disse kan du søge om visum online og booke en tid til et personligt møde på den amerikanske ambassade.

For at søge om J1-visum skal du udfylde DS 160-formularen på den amerikanske ambassades hjemmeside. Du skal ikke betale SEVIS-gebyrerne (amerikansk folkeregister), da vi allerede har betalt dem for dig. Vi sender dig en betalingsbekræftelse.

Du skal derefter betale visumgebyrerne. I øjeblikket ligger de på omkring 160 USD. Når vi har modtaget din betaling, kan du booke en personlig samtale på den amerikanske ambassade.

Bemærk:

Du kan først deltage I en personlig samtale, når du har modtaget DS-2019-formularen. Vi sender dig dokumentet, så snart du har betalt programprisen.

Dit møde på den amerikanske ambassade

Du skal være der til tiden. Da du ikke må tage tasker og rygsække med dig ind i bygningen, skal du enten efterlade dem derhjemme eller hos en ven udenfor. Du skal have følgende dokumenter med dig til mødet:

  • et egnet pasfoto (undersøg kravene)

  • dit pas

  • DS-2019-formularen (du får den fra os)

  • bekræftelsen på, at du har udfyldt DS 160-formularen ("non immigrant visa application")

  • SEVIS-kvitteringen (bevis på at SEVIS-gebyret er betalt)

Efter samtalen bliver dit pas, visum og DS-2019-formular enten sendt til din hjemmeadresse mod et gebyr, eller du kan afhente dem på et aftalt sted. Sørg for at opbevare DS-2019-formularen et sikkert sted, da dit visum kun er gyldigt sammen med den!

Vælg dit au pair program

Vil du opleve det typiske au pair liv? Så er USA det rette sted for dig! Au pair programmet har en stor tradition her, og du får chancen for at kombinere det vigtige ansvar i hverdagen for værtsfamiliens børn, med 4th of July, Thanksgiving, Halloween m.m. Alt er muligt!
Varighed
1
År
Alder
fra 18
År
Pris
8.790
DKK
Gå ikke glip af denne chance – New Zealand venter på dig! Hvide strande, smukke grønne skove og en fascinerende kultur at lade sig inspirere af og de vidtstrakte og dramatiske landskaber! Og når du nu alligevel er der, hvorfor så ikke tage et smut til Australien eller måske vidunderlige Fiji? Kun fantasien sætter grænser!
Varighed
3
Måneder
Alder
fra 18
År
Pris
15.200
DKK
Oplev England! Der er storbyer, hyggelige landsbyer, badebyer og landskaber med bølgende bakker og grønne enge. Det historiske England er altid lige om hjørnet med alt hvad du drømmer om!
Varighed
6
Måneder
Alder
fra 18
År
Pris
4.290
DKK

Du har spørgsmål, vi har svar:

  • Kan jeg gentage mit au pair-ophold? Mere information

    Siden 2008 har det været muligt at tage til USA som au pair endnu en gang. Der er dog nogle få krav, som du skal leve op til, for at kunne søge om visum igen. Du skal have gennemført dit første au pair-ophold, og det skal ligge mere end to år tilbage. Du må ikke have boet i USA i løbet af de to år. Og i vores “Repeat Program” skal du selvfølgelig stadig leve op til de samme krav som for det første au pair-ophold.

  • Hvad sker der til mit visum interview på den amerikanske ambassade? Mere information

    Det egentlige interview på ambassaden tager kun et par minutter, men omstændighederne gør at det kan tage længere tid. Der er ofte tralvt på ambassaden og kann derfor være lange køer, men følg ambassadens råd og mød op tættest på din bookede tid. Før interviewet bliver dine dokumenter tjekket og dine fingreaftryk bliver taget. Derefter bliver du stillet et par spørgsmål. Du skal ikke være nervøs for spørgsmålene da de er ikke svære. Du vil for eksempel blive spurgt hvor du skal bo i USA eller om du har tænkt dig at tage tilbage til dit hjemland når dit au pair år er slut. Til dette, skal du altid svare at du har tænkt dig at forlade USA efter opholdet og ikke har tænkt dig at blive permanent i landet.

  • Hvor lang tid tager det at få en tid til interview på den amerikanske ambassade? Mere information

    Ventetiden til at få et interview på den amerikanske ambassade i København kan variere og kan ændres ugentligt afhængigt af antallet af ansøgninger. Du kan kontrollere de aktuelle ventetider for den amerikanske ambassade i København på deres hjemmeside.