Krav for at blive godkendt til au pair-programmet

Som au pair har du den meget ansvarskrævende opgave at passe på værtsfamiliens børn i løbet af den kontraktmæssige arbejdstid. I løbet af dagen er du ofte alene med de små, og du skal sørge for at passe godt på dem. Men I skal også have det sjovt. Som au pair passer du ikke kun på børnene, du leger også med dem. Husk på, at dine værtsforældre giver dig ansvaret for det mest værdifulde i deres liv. Derfor er det også vigtigt at opfylde visse krav som au pair.

Det skal du tage med

Din kærlighed til børn er det allervigtigste! Du skal have masser af den med, for din hverdag kommer til at dreje sig om børnene. Du skal udføre forskellige opgaver og straks være klar til at være chauffør, kok, lærer, legekammerat, historielæser og entertainer. Det er vigtigt at have erfaring med børnepasning. Det er det, værtsforældrene ønsker, så de ved, at de trygt kan efterlade deres børn i dine hænder.

Krav til au pairs

au pair voraussetzungen

Hvis du er mellem 18 og 26 år, opfylder du allerede det første krav til au pair-programmet i USA. Du skal også være single, og du må ikke have børn. Da der er gang i de små, er det også et krav, at du er i god fysisk form. Som au pair får du ikke kun ansvaret for at passe på børnene, du skal også være et forbillede for dem, og derfor er det kun ikke-rygere, som kan deltage i programmet.

Kørsel til skole, fritidsaktiviteter og legeaftaler med andre børn: Au pairs kører ofte i bil. Derfor bør du allerede have et kørekort. Hvis ikke, intet problem! Du kan stadig ansøge og tage dit kørekort under ansøgningsprocessen.

Et andet krav til au pairs i USA er et godt kendskab til engelsk, så du kan kommunikere med din værtsfamilie og børnene helt fra starten. Du skal ikke være perfekt til engelsk, det er fint, hvis det er på skoleniveau.

Lever du op til kravene som au pair? - Din tjekliste

 • Du er mellem 18 og 26 år

 • Du er single og har ingen børn

 • Du er rask og ikke-ryger

 • Du har kørekort og erfaring med at køre

 • Du har et godt kendskab til engelsk

 • Du har afsluttet gymnasiet, praktikophold eller en erhvervsuddannelse

 • Du har statsborgerskab eller ubegrænset opholdstilladelse i et berettiget land

 • Du har erfaring med at passe børn uden for din familie og har to aktuelle referencer

 • Du har mindst 200 timers erfaring med børn i alderen 0-10 år

Din erfaring med børnepasning

au pair kinderbetreuung

At være au pair drejer sig ikke kun om at rejse og opleve et nyt land. Din værtsfamilie giver dig et stort ansvar, og de vil være sikre på, at du allerede har erfaring med at passe børn. Det er derfor et krav, at du har dokumenteret erfaring med at passe børn. Hvis du har meget erfaring indenfor børnepasning, finder du som regel en værtsfamilie hurtigere. Det er også en fordel at have stor erfaring, da det er den eneste måde, du kan vurdere, hvorvidt et år som au pair er noget for dig.

 

Der er mange måder, hvorpå du kan få erfaring med børnepasning. Disse omfatter ikke kun klassisk børnepasning i familien, men også praktikophold i børnehaver og vuggestuer, involvering i sportsklubber, leder på ferielejre eller privatundervisning.

I din ansøgning skal du bruge to aktuelle referencer fra personer, som du ikke er i familie med og som kan bekræfte, at du har erfaring indenfor børnepasning. Disse personer skal kunne bevise, at du har mindst 200 timers erfaring med børn i alderen 0-10 år. Når du har nået det nødvendige antal timer, kan du også medregne børnepasning i din egen familie og erfaring, som ligger lidt længere tilbage.

Vælg dit au pair program

Vil du opleve det typiske au pair liv? Så er USA det rette sted for dig! Au pair programmet har en stor tradition her, og du får chancen for at kombinere det vigtige ansvar i hverdagen for værtsfamiliens børn, med 4th of July, Thanksgiving, Halloween m.m. Alt er muligt!
Varighed
1
År
Alder
fra 18
År
Pris
8.790
DKK
England is the perfect place for any au pair who wants to experience British culture up close. You will most likely live near London and spend 6-12 months in an English host family.
Varighed
6
Måneder
Alder
fra 18
År
Gå ikke glip af denne chance – New Zealand venter på dig! Hvide strande, smukke grønne skove og en fascinerende kultur at lade sig inspirere af og de vidtstrakte og dramatiske landskaber! Og når du nu alligevel er der, hvorfor så ikke tage et smut til Australien eller måske vidunderlige Fiji? Kun fantasien sætter grænser!
Varighed
6
Måneder
Alder
fra 18
År
Pris
7.365
DKK

Lever du op til disse krav?

Perfekt! Gå straks i gang med din gratis, ikke-bindende ansøgning, og opret din au pair-profil. Det er nemt at blive au pair!

Du har spørgsmål, vi har svar:

 • I din ansøgning skal du bruge to aktuelle referencer fra personer, som du ikke er i familie med og som kan bekræfte, at du har erfaring indenfor børnepasning. Disse personer skal kunne bevise, at du har mindst 200 timers erfaring med børnepasning, helst af børn under 10 år. Det lyder af meget, men efter fire uger som praktikant på fuld tid i en børnehave har du næsten alle dine timer. Hvis du regelmæssigt arbejder som babysitter, når du også hurtigt op på 200 timer. Når du har opnået det nødvendige antal timer, kan du også medregne børnepasning i din egen familie og erfaring, som ligger lidt længere tilbage.

  Din erfaring indenfor børnepasning er ikke kun vigtig for værtsfamilierne, når de vælger en au pair. Det er også en fordel for dig selv at have en masse erfaring med børn. Det er den eneste måde, hvorpå du kan vurdere, om au pair-programmet er noget for dig. Du bliver hurtigt glad for værtsfamiliens børn, men det er ikke altid nemt at passe dem. Med optimal forberedelse og en masse erfaring kan du bedre vurdere, om du er klar til udfordringen.

 • Babysitning i din fritid er en god måde at få (yderligere) erfaring på. På den måde opnår du ikke kun det nødvendige antal timers erfaring med børnepasning, du tjener også lidt ekstra penge.

  Du kan desuden blive praktikant i vuggestuer, børnehaver eller i de mindste skoleklasser. Arbejde på ferielejre og med sportsaktiviteter for børn samt privatundervisning af børn op til 12 år anses også for at være relevant erfaring.

 • Bare rolig, du behøver ikke være perfekt til engelsk, for du bruger opholdet i udlandet til at blive bedre. Du skal dog kunne begå dig på engelsk i hverdagssituationer, da du skal kunne forstå din værtsfamilie. Under det engelske interview med vores repræsentanter forbereder du dig på dine samtaler med værtsfamilierne. Du kan også se engelske film eller læse engelske bøger og blade. Hvis du ikke har talt engelsk i flere år, kan du også tage et sprogkursus for voksne for at genopfriske det.

 • Du skal ikke dokumentere nogen vaccinationer for at blive au pair. Det er dog en god idé at spørge din læge til råds. Det er bedst at vente til du har fået en værtsfamilie, så du ved, hvor i landet du skal bo.