Ansvar, ophavsret, databeskyttelse og cookiehåndtering hos AuPairCare

Beskyttelsen af dine data er meget vigtig for os. Af denne grund vil vi gerne informere dig i detaljer, hvilke data vi indsamler på hvilke punkter på vores websteder, og hvordan vi bruger dem. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til emnet databeskyttelse, skal du kontakte info@aupaircare.dk eller vores databeskyttelsesansvarlig direkte.

Denne databeskyttelseserklæring inkluderer:

Ansvar og ophavsret

Databeskyttelse hos AuPairCare

Brug af cookies

1. Ansvar

1.1. Ansvar for indhold

Indholdet af vores sider blev oprettet med største omhu. For indholdets korrekthed, fuldstændighed og aktualitet kan vi dog ingen garanti give.

Som tjenesteudbyder er vi ansvarlige for vores eget indhold på disse sider i henhold til de generelle love. Vi er ikke forpligtet som tjenesteudbyder til at overvåge transmitterede eller gemte tredjepartsoplysninger eller undersøge omstændigheder, der indikerer ulovlig aktivitet. Forpligtelser til at fjerne eller blokere brugen af ​​information i overensstemmelse med generelle love forbliver ikke påvirket af dette. Imidlertid er ansvar i denne henseende kun muligt fra det tidspunkt, hvor man kender til en konkret overtrædelse af loven. Så snart vi bliver opmærksomme på sådanne overtrædelser, fjerner vi indholdet med det samme.

1.2. Ansvar for links

Vores tilbud indeholder links til eksterne websteder fra tredjepart, hvis indhold vi ikke har nogen indflydelse på. Derfor kan vi ikke påtage os noget ansvar for disse eksterne indhold. Den respektive udbyder eller operatør af siderne er altid ansvarlig for indholdet på de linkede sider. De linkede sider blev kontrolleret for mulige juridiske overtrædelser på tidspunktet for linking. Ulovligt indhold var ikke genkendeligt på tidspunktet for sammenkobling. En permanent kontrol med indholdet på de linkede sider er ikke rimelig uden konkret bevis for en overtrædelse. Så snart vi bliver opmærksomme på juridiske overtrædelser, fjerner vi sådanne links straks.

2. Ophavsret

Indholdet på disse sider er oprettet af webstedets operatører som er underlagt tysk ophavsret. Tredjeparts bidrag er markeret som sådan. Dobbeltarbejde, behandling, distribution og enhver form for brug uden for grænserne for ophavsret kræver skriftlig tilladelse fra den respektive forfatter eller skaber. Downloads og kopier af disse sider er kun tilladt til privat, ikke-kommercielt brug.

Operatørerne af disse sider bestræber sig altid på at respektere andres ophavsret eller bruge deres egne eller licensfrie værker.