Valg af værtsfamilie gennem AuPairCare

AuPairCare har hjulpet au pairs før og under deres ophold i USA i mere end 25 år. Vi har allerede fundet passende værtsfamilier til 22.000 unge kvinder og mænd. Hvis du gerne vil være au pair, tager vi og vores team af rådgivere hånd om dig.

Hvor lang tid der går, fra du ansøger, til du ankommer til din værtsfamilie afhænger af forskellige faktorer. Jo hurtigere du udfylder din ansøgning, jo hurtigere kan interesserede værtsfamilier finde din profil, og jo hurtigere kan du komme i kontakt med dem. Hvis du er meget hurtig, kan der gå blot 2-3 måneder mellem din ansøgning er færdiggjort og din afrejse.

Sådan bliver du au pair, trin for trin

Au pair med kuffert
Din interesse

Vil du være au pair? Tilmeld dig et informationsarrangement, start din ansøgning allerede nu eller ring til os. Sammen kan vi finde ud af, om du lever op til kravene, hvornår du kan starte, og hvad der fremadrettet skal ske.

Au pair og børnsammensætning
Din onlineprofil

På onlineportalen, som du har adgang til med en adgangskode, opretter du din ansøgning, og uploader billeder og en video, hvor du fortæller mulige værtsfamilier om dig selv og din erfaring med børnepasning.

Au pair Interview
Din personlige samtale

Vi vil gerne møde dig, og vi inviterer dig derfor til et personligt møde hos en af vores repræsentanter i dit område. Til mødet kan du få svar på alle dine spørgsmål og lære om den videre ansøgningsproces hos os.

Au Pair Værtsfamilie
Din værtsfamilie

Hvis en værtsfamilie er interesseret i dig, modtager du en e-mail, hvori du får alle de oplysninger, som er nødvendige for at kontakte familien. Når I har lært hinanden at kende, beslutter I sammen, hvornår du skal komme til værtslandet.

Au pair Visum
Dit visum

Når du har fundet en værtsfamilie, er det tid til at ansøge om et au pair-visum til USA. Du får alle nødvendige dokumenter til dette fra os.

Vi garanterer:

 • Vi hjælper dig med din ansøgning fra start til slut.

 • Du skal først betale programprisen, når du har fundet en værtsfamilie.

 • Prisen for dit au pair-program starter ved 8.790 dkk (endnu billigere med særtilbud og rabatter).

 • Selv når du er i udlandet, er vi tilgængelige døgnet rundt via vores hotline, alle ugens syv dage.

 • Din sikkerhed er vigtig for os: Programprisen inkluderer en omfattende forsikringspakke.

 • Din flyrejse til USA og (hvis programmet gennemføres) din returrejse til dit hjemland er inkluderet og bliver booket for dig. Du skal blot ansøge om dit visum (du får hjælp af os til at udfylde dokumenterne).

Au pair-interviewet

au pair interview

Når du har udfyldt og indsendt din ansøgning til os, inviterer vi dig til et personligt møde i dit nærområde. Vi vil gerne lære dig bedre at kende og give dig mulighed for at stille os spørgsmål. Du modtager kontaktoplysningerne på den nærmeste AuPairCare repræsentant, og laver en aftale om at mødes til et uformelt interview hjemme hos vedkommende. De fleste af vores repræsentanter har selv været i udlandet som au pair gennem os, og har derfor ligeledes været hele processen igennem.

Omkring to tredjedele af samtalen foregår på engelsk. Bare rolig, det er ikke en engelsktest, og det betyder ikke noget, hvis du glemmer et ord her og der. Vores mål er at have en afslappet og åben samtale med dig. Da du som au pair skal kommunikere med din værtsfamilie på engelsk, er det en god måde at komme i gang med dit udlandseventyr på.

Vi ved godt, at du er ret spændt på mødet. Da de fleste af interviewerne selv er blevet interviewet engang, kan de sætte sig ind i, hvordan du har det. I får en afslappet samtale, og du får også mulighed for at stille spørgsmål på dansk. Kun den officielle del af interviewet skal foregå på engelsk.

Du behøver ikke forberede dig på interviewet. Du ved allerede, hvorfor du vil være au pair og har en idé om, hvad der venter dig i udlandet. Du skal bare være dig selv og prøve at være så åben og afslappet som muligt.

Hvad nu?

Når din ansøgning er sendt afsted, og interviewet er gennemført, er det tid til at finde en værtsfamilie. Dine dokumenter bliver sendt til AuPairCares kontor i San Francisco. Nu skal du bare vente! Når en familie er interesseret i dig, modtager du en e-mail med deres kontaktoplysninger samt andre vigtige oplysninger.

De fleste værtsfamilier vil gerne stille en mulig au pair interviewlignende spørgsmål, så de kan lære dig bedre at kende, og beslutte om du passer ind i familien. Der skal selvfølgelig være den rette kemi fra begge sider. For dig er et interview over Skype også en mulighed for at finde ud af, om familien er den rette for dig, og om I er et godt match.

Hvis I beslutter, at I er et godt match, aftaler I en ankomstdato, og et par dage senere kan du ansøge om et visum.

Høj placeringsmuligheder

Drag fordele af vores erfaring! AuPairCare er et af de mest berømte rekrutteringsbureauer i Tyskland og USA, der har leveret au pairs og værtsfamilier i 30 år. Bliv au pair med AuPairCare og find din værtsfamilie i USA, Storbritannien eller New Zealand!

Din forberedelse og støtte hos AuPairCare

Vi lægger stor vægt på personlig kontakt. Fra start til slut forbliver vi din kontaktperson og arbejder tæt med vores kollegaer og partner i udlandet. Selv efter din vellykkede placering er vi her for dig for at sikre at dit au pair ophold foregår så nemt og mindeværdigt som muligt. Du kan stole på os og vores AuPairCare support netværk til at forberede dig på dit liv som au pair og støtter og hjælper dig på hvilket som helst tidspunkt i processen, både i udlandet og hjemme.

Før afrejse

Hvis du opfylder de nødvendige krav for programmet, vil du modtage al den nødvendige information for en succesfuld ansøgning, adgang til din au pair portal (kun for USA ansøger) og kontrakt. Alt afhængigt af din destination, vil der være en forberedende orientering i dit værtsland før du møder din værtsfamilie. Vær dog opmærksom på at dette ikke er tilfældet for alle programmerne.

Din tid i udlandet

Under dit au pair ophold vil vores AuPairCare kollegaer/partner firma være dit første kontaktpunkt. Din personlige områdesrepræsentant vil være der for at hjælpe dig og din værtsfamilie med eventuelle problemer, der måtte opstå. Din områdesrepræsentant i USA:

- bor maks. halvanden times kørsel fra dig og din værtsfamilie

- vælger din værtsfamilie ud fra strenge programregler, kontrollerer familien på forhånd ved at besøge dem i deres hjem hvor programmet forklares for dem, indsamler referencer fra dem, og sikrer, at de er klar til at gøre dig til en del af familien

- ringer til dig inden for 48 timer efter du er ankommet til værtsfamilien

- arrangerer et intromøde med dig inden for de første 14 dage

- planlægger månedlige møder med andre udenlandske au pairs

- hjælper dig med dit valg af college-kurser

AuPairCares teams i USA og Tyskland er altid tilgængelige via nødtelefonnumre, døgnet rundt, 365 dage om året.

Hjemme igen

Dit au pair-eventyr slutter ikke, bare fordi du er hjemme igen! Vi vil gerne holde kontakten med dig. Måske vil du være repræsentant for os og hjælpe andre au pairs i dit område med at forberede sig på deres ophold?

Eller du kan dele dine oplevelser med kommende og mulige au pairs på messer og til informationsarrangementer. Du må også gerne dele dine billeder og videoer med os eller skrive et gæsteindlæg på vores blog. Du optjener point gennem dit engagement, som du kan indløse til kuponer. Tilmeld dig Ayusa Intrax / AuPairCare Club nu, og se, hvordan du kan holde kontakten med AuPairCare efter dit ophold i udlandet. Vi ser frem til at holde kontakten med dig!

Nedenfor er nogle af de oftest stillede spørgsmål om dit au pair-ophold i udlandet. Du kan finde flere spørgsmål og svar i vores FAQ-sektion.

 • Hvordan ansøger jeg om au pair-visum til USA, og hvem booker min flyrejse? Mere information

  For at ansøge om visum skal du møde op personligt på den amerikanske ambassade. Det kræver et gebyr og noget papirarbejde at få lavet en tid. Vi hjælper dig dog med alt det, du har brug for, f.eks. med at udfylde dit visum og alle de nødvendige formularer. Du får en tid inden for cirka 2-4 uger, og behandlingstiden er derefter omkring 5-7 hverdage. Der skal altid gå mindst fem uger, fra du har fundet en værtsfamilie, til du rejser, så du har tid nok til at få et visum.

  Vores amerikanske kolleger booker din flyrejse til USA mindst to uger før afgang. Nærmere oplysninger og den elektroniske billet kan du se online på din MyAuPairCare-portal.

 • Hvordan foregår det personlige interview under ansøgningsprocessen? Mere information

  Vi har repræsentanter i mange byer i dit hjemland. De fleste af dem har selv gennemført et år som au pair. Du laver en aftale om at mødes hjemme hos den AuPairCare-repræsentant, som bor tættest på dig. Selve interviewet foregår på engelsk, men bare rolig! Interviewet er ikke en test, og det er ikke et problem, hvis du glemmer nogle ord. Vi vil bare gerne kunne vurdere, om du tør tale og kommunikere på engelsk. Interviewet varer cirka en time og er en del af forberedelserne til telefon- eller Skype-opkaldet med din værtsfamilie, som selvfølgelig foregår på engelsk.

 • Kan jeg afslutte programmet før tid? Hvad er konsekvenserne? Mere information

  Den amerikanske regering har fastsat, at au pair-programmet skal vare 12 måneder (plus en 13. måned til at rejse i). Derfor kan vi ikke tilbyde au pair-programmer af kortere varighed i USA. Du skriver under på, at du vil tage dig af værtsfamiliens børn i 12 måneder. I de fleste værtsfamilier arbejder begge forældre, og de er derfor afhængige af din hjælp. Hvis du bryder kontrakten og afslutter programmet før tid, skal du selv betale flyrejsen tilbage til dit hjemland. Du modtager heller ikke et bevis for gennemførelse, og du kan ikke få tildelt et tilsvarende visum igen. Husk på, at det påvirker børnene negativt, hvis de ofte skal passes af nye personer.

  Du gennemfører au pair-programmet, hvis du har boet hos en værtsfamilie i 12 måneder og har optjent 6 credits på college i løbet af året. Hvis du forlænger programmet, anses det for gennemført ved udgangen af den forlængede periode, og hvis du optjener de tilsvarende obligatoriske credits på college.