Hvor meget koster det at blive au pair?

Et år som au pair er en af de mest populære muligheder for at bo i udlandet enten i et sabbatår mellem gymnasiet og universitetet eller som en pause før, under eller efter din uddannelse. Mod et mindre gebyr får du en masse værdifulde erfaringer i udlandet, forbedrer dine sprogkundskaber, vokser personligt og møder nye venner.

Som au pair skal du hverken bekymre dig om kost eller logi. Det får du gennem din værtsfamilie. Vores au pair-program i USA inkluderer også en returbillet og forsikringspakke.

Du har også ret til ugentlige lommepenge. På den måde kan du klare dig selv økonomisk under dit au pair-ophold. Det er helt op til dig, hvordan du vil bruge pengene. Mange au pairs bruger deres lommepenge på ferier og rejser i slutningen af AuPairCare-programmet.

Få de bedste betingelser

Vent ikke - udfyld den korte ansøgning online i dag. Det er hurtigt og forpligter ikke!

Vores programpriser i USA

Vil du opleve det typiske au pair liv? Så er USA det rette sted for dig! Au pair programmet har en stor tradition her, og du får chancen for at kombinere det vigtige ansvar i hverdagen for værtsfamiliens børn, med 4th of July, Thanksgiving, Halloween m.m. Alt er muligt!
Varighed
1
År
Alder
fra 18
År
Pris
8.790
DKK
Oplev England! Der er storbyer, hyggelige landsbyer, badebyer og landskaber med bølgende bakker og grønne enge. Det historiske England er altid lige om hjørnet med alt hvad du drømmer om!
Varighed
6
Måneder
Alder
fra 18
År
Gå ikke glip af denne chance – New Zealand venter på dig! Hvide strande, smukke grønne skove og en fascinerende kultur at lade sig inspirere af og de vidtstrakte og dramatiske landskaber! Og når du nu alligevel er der, hvorfor så ikke tage et smut til Australien eller måske vidunderlige Fiji? Kun fantasien sætter grænser!
Varighed
6
Måneder
Alder
fra 18
År
Pris
7.365
DKK

De følgende au pair-udgifter er inkluderet hos os:

 • Forberedelse og støtte fra AuPairCare (gennem vores virtuelle akademi før afrejse)

 • Logi og måltider hos værtsfamilien

 • Attraktivt ugentligt beløb i lommepenge samt 10 dages betalt ferie

 • Honorar på 500 USD (til college-kurser)

 • Mulighed for at kontakte os døgnet rundt

 • Hjælp til visum og servicegebyrer (USA’s folkeregister)

 • Returrejse fra alle større lufthavne i USA

 • Kun USA: Fuld forsikringspakke til 12 måneder (inklusive erhvervsansvarsforsikring)

 • Andre fordele og tilvalg: Medlemskab af Ayusa Intrax Club, bevis for gennemført ophold, valgfri forlængelse, osv.

Nyhed: Din AuPairCare Afbestillingssikring

Et år i udlandet som au pair er en unik mulighed. I denne svære tid ønsker vi hos AuPairCare, at du får muligheden for at udleve din drøm, uden at skulle bekymre dig om at tilmelde dig et ophold i udlandet midt i en pandemi. For at give dig ro i sindet, har du nu muligheden for at bestille vores valgfrie AuPairCare Afbestillingssikring.

For kun 900 DKK ekstra får du en 100% refundering af programafgiften uden at skulle betale afbestillingsgebyr, hvis mindst én af de følgende scenarier gør sig gældende, efter du har betalt programafgiften og inden din afrejse:

 • Din regering nedlægger udrejseforbud fra dit hjemland eller indrejseforbud til dit værtsland.

 • Dit flyselskab aflyser dine fly.

 • De lokale myndigheder forbyder indrejse fra dit hjemland.

 • Din værtsfamilie framelder sin deltagelse i programmet med COVID-19 som årsag.

 • Du er ikke i stand til at udskyde din udrejse på grund af personlige årsager (f.eks. uddannelsesstart).

 • Du betragter det som usikkert at rejse og foretrækker at framelde dig programmet.

Hvis du får brug for at benytte dig af denne sikring, får du en 100% refundering af programafgiften, og vi beholder kun afgiften til CoronaCare Afbestillingssikring. Du kan tilvælge CoronaCare Afbestillingssikring, efter du har matchet succesfuldt med en værtsfamilie. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker flere detaljer.   

Det er endnu billigere: Se vores rabatter

tag en ven med special
Tag en ven med

Del din entusiasme, og tag en ven med, som også vil være au pair! Som tak giver vi dig 400 DKK i rabat på programprisen, og din ven får også en rabat på 400 DKK!

au pair med baby

Har du stor erfaring med små børn under 2 år? Har du praktik eller uddannelse inden for et relevant felt, eller har du været i udlandet som au pair før? Du kan bevise disse kvalifikationer i din ansøgning? Så kan du få vores pro-par rabatter og spare 1500 DKK! 

Brug for flere oplysninger?

Så kan du bestille vores gratis brochure og få sendt oplysningerne direkte hjem til dig selv.