Dit eventyr starter i Auckland

Velkommen til Kiwi’ernes land! Før at du møder din værtsfamilie for første gang, starter dit au pair eventyr i New Zealand med et informativt og sjovt orienteringsophold i landets største by Auckland, i samarbejde med vores partner bureau. I tre dage, lærer du alt du skal bruge for en nem start i New Zealand. Orienteringen er en del af programmet og er allerede inkluderet i programprisen.

au pair Auckland

Klar til at blive Kiwi?

Orienteringen i Auckland vil give dig den perfekte start i din nye tidszone og hjælpe dig med livet i New Zealand, før du starter som au pair. Med hjælp fra vores partner bureau, vil du få alt på plads så du er klar til at arbejde som au pair i New Zealand. Alt fra åbning af bankkonto, få et lokalt telefonnummer eller få fat på et skattenummer. Er du nervøs for at skulle køre i venstre side af vejen? Orienteringen vil også indeholde teoretiske køretimer, så du bliver klar til at starte med at køre bil!

Mere info

Læs mere i guiden hvordan en placering fungerer, hvilke krav du skal opfylde og hvordan du ansøger om et visum!

Dine højdepunkter

  • Lær andre internationale au pairs at kende

  • 2 nætters ophold i centrum af Auckland

  • Spændende sightseeing tur igennem Auckland

  • Alle måltider og aktiviteter inkluderet

  • Støtte fra vores partner bureau

  • Professionelle børnepasnings klasser og førstehjælpstræning

  • Teoretisk køreundervisning, udført af en professional kørelærer

  • Gratis New Zealand simkort og assistance til at åbne bankkonto

  • Professional børnepasnings undervisning og førstehjælpstræning

"Te Whāriki" New Zealand’s tidlige uddannelses curriculum

Er du nervøs for ikke at være nok forberedt til dit au pair ophold? Bare rolig! Din orientering i Auckland vil inkludere forskellige interaktive workshops designet til at lære dig og andre internationale au pairs de basale ting ved Te Whāriki" - New Zealand’s tidlige uddannelses curriculum. Orienteringsprogrammet dækker alle de vigtige emner ved børnepasning. Et førstehjælpskursus vil også være en del af træningen. Efter orienteringen vil du være vel forberedt til at blive au pair!

Klar til at blive au pair?

Tag det første skridt på vejen og udfyld din korte online ansøgning allerede idag!

Auckland tur: Oplev New Zealand’s største by

Efter træningen er veloverstået, er det tid til at have det sjovt! På tredjedagen af din orientering vil du have chancen for at opleve alt hvad Auckland har at tilbyde, på en tur rundt i Auckland! Sammen med en erfaren guide kommer du til at besøge alle de spændende steder, såsom Harbour Bridge og Sky Tower. Efter det, får du chancen for at have.

au pair Orienteringen i New Zealand