Sådan kontakter du os

AuPairCare er din stærke og pålidelige partner ved din side hvert skridt på vejen. Vi hjælper dig med at forberede dit eventyr som au pair i udlandet og støtter dig gennem hele processen. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via e-mail, Facebook, Instragam, telefon eller chatfunktionen på vores hjemmeside.

AuPairCare Europe GmbH
Giesebrechtstr. 10
10629 Berlin
Tyskland

Telefon: (+45) 89 87 56 68
E-mail: info@aupaircare.dk
Instagram: @aupaircaredenmark
Facebook: Aupaircare Denmark

aupaircare Marc
Marc

Director Au Pair

Mette Team Danmark, Sverige, Storbritannien
Mette

Program Advisor

Au pair USA
Besøg vores side @aupaircaredenmark og få værdifuldt indblik i vores au pairers hverdag.

Vælg dit au pair program:

Vil du opleve det typiske au pair liv? Så er USA det rette sted for dig! Au pair programmet har en stor tradition her, og du får chancen for at kombinere det vigtige ansvar i hverdagen for værtsfamiliens børn, med 4th of July, Thanksgiving, Halloween m.m. Alt er muligt!
Varighed
1
År
Alder
fra 18
År
Pris
8.790
DKK
Oplev England! Der er storbyer, hyggelige landsbyer, badebyer og landskaber med bølgende bakker og grønne enge. Det historiske England er altid lige om hjørnet med alt hvad du drømmer om!
Varighed
6
Måneder
Alder
fra 18
År
Gå ikke glip af denne chance – New Zealand venter på dig! Hvide strande, smukke grønne skove og en fascinerende kultur at lade sig inspirere af og de vidtstrakte og dramatiske landskaber! Og når du nu alligevel er der, hvorfor så ikke tage et smut til Australien eller måske vidunderlige Fiji? Kun fantasien sætter grænser!
Varighed
6
Måneder
Alder
fra 18
År
Pris
7.365
DKK