Sådan kontakter du os

AuPairCare er din stærke og pålidelige partner ved din side hvert skridt på vejen. Vi hjælper dig med at forberede dit eventyr som au pair i udlandet og støtter dig gennem hele processen. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via e-mail, Facebook, Instragam, telefon eller chatfunktionen på vores hjemmeside.

AuPairCare Europe GmbH
Giesebrechtstr. 10
10629 Berlin
Tyskland

Telefon: (+45) 89 87 56 68
E-mail: info@aupaircare.dk
Instagram: @aupaircaredenmark
Facebook: Aupaircare Denmark

Bemærk venligst: Grundet de nuværende omstændigheder angående Covid-19 pandemien er vi desværre ikke i stand til at dække de sædvanlige kontortider. Vi bestræber os på at besvare alle opkald, men vi anbefaler dig, at du ikke venter på en medarbejder i alt for lang tid, og i stedet efterlader en besked på voicemaileller sender os en e-mail med din forespørgsel. Vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Tak for din forståelse.

aupaircare viktoria
Viktoria
Au pair USA
Besøg vores side @aupaircaredenmark og få værdifuldt indblik i vores au pairers hverdag.

Vælg dit au pair program:

Vil du opleve det typiske au pair liv? Så er USA det rette sted for dig! Au pair programmet har en stor tradition her, og du får chancen for at kombinere det vigtige ansvar i hverdagen for værtsfamiliens børn, med 4th of July, Thanksgiving, Halloween m.m. Alt er muligt!
Varighed
1
År
Alder
fra 18
År
Pris
8.790
DKK
Oplev England! Der er storbyer, hyggelige landsbyer, badebyer og landskaber med bølgende bakker og grønne enge. Det historiske England er altid lige om hjørnet med alt hvad du drømmer om!
Varighed
6
Måneder
Alder
fra 18
År
Pris
4.790
DKK
Gå ikke glip af denne chance – New Zealand venter på dig! Hvide strande, smukke grønne skove og en fascinerende kultur at lade sig inspirere af og de vidtstrakte og dramatiske landskaber! Og når du nu alligevel er der, hvorfor så ikke tage et smut til Australien eller måske vidunderlige Fiji? Kun fantasien sætter grænser!
Varighed
3
Måneder
Alder
fra 18
År
Pris
18.195
DKK