Au pair USA – Priser og fordele

Vores priser for vores au pair programmer til USA er faste priser uden skjulte omkostninger. Du kan planlægge dit au pair ophold med os uden finansiel risiko. Betaling sker først efter du har fundet din værtsfamilie. I USA er kost og logi med i din pris, og fly er betalt af din kommende værtsfamilie.

Bestil vores gratis informationsmateriale nu

Vi sender dig gerne vores brochure med detaljeret information om AuPairCares programmer. Bestil nu det her, nemt og gratis:

Dine au pair priser for USA

Program Programlængde Fees
Au pair i USA 12 måneder + 1 måned til at rejse (Muligt at forlænge op til 24 måneder) 8.790 DKK
Pro-pairs* - 1.500 DKK
Hjemkomne au pairs* - 1.500 DKK

Hvad vores USA au pairs elsker: Fleksible returfly

Au pair USA Kosten

Vores omkostninger til USA omfatter en gratis udrejseflyvning fra alle større europæiske lufthavne til din værtsfamilie og en gratis hjemrejse fra en hvilken som helst større by i USA (hvis au pair-året er afsluttet med succes). Flyudgifterne betales af din værtsfamilie.

Højdepunkt: Dit returfly fra USA, behøver ikke være fra samme lufthavn som du ankom. Hos os kan du vælge imellem omkring 100 forskellige lufthavne i USA. Således at du kan planlægge din rejsemåned uden ekstra omkostninger.

Fordelspakke

Kontrakt
 • Kontrakt som regulerer dine opgaver og arbejdstimer (maximalt 45 timer om ugen)

 • Dit eget værelse og gratis kost og logi

 • Ugentlige lommepenge på mindst 215USD* (AuPairCare Minimum)

 • Betalt college klasse på op til 500 USD (6 credits eller 72 timer)

 • 2 ugers betalt ferie (10 arbejdsdage)

 • Halvanden fridag om ugen

 • 1 fri-weekend pr måned

 • 1 rejsemåned i USA efter færdigt program

 • Omfattende forberedelse og støtte gennem AuPairCare Online Academy

Fly
 • Gratis returfly fra Europa til USA, inklusiv fly fra Au pair Academy til din værtsfamilie

 • Gratis returfly fra din værtsfamilie – eller hvis du ønsker det – fra anden lufthavn i USA (betalt af din værtsfamilie)

Visum
 • Visum support og hjælp med de nødvendige forme (DS 2019)

 • Service gebyrer betalt af AuPairCare

Forsikring
 • Komplet forsikringspakke (betalt af din værtsfamilie) i 12 måneder inklusiv ansvarsforsikring i arbejdstiden

Ekstra
 • Certifikat på succesfuld deltagelse

 • Frivillig forlængelse af dit au pair ophold på 6,9 eller 12 måneder

 • Imellem 250 USD og 500 USD til college klasser (afhængigt af ophold)

Hvad er ikke inkluderet

Få gebyrer og udgifter skal betales af dig, som fx visum på ambassaden:

 • Visum gebyr på ca US $185 

 • Straffeattest, lægeerklæring, internationalt kørekort og pas

 • Priser på dit personlige interview i Danmark

 • Udgifter til eventuel ekstra bagage

 • Skatter i USA

*Det amerikanske udenrigsministerium fastsætter den ugentlige minimumsgodtgørelse for au pairers børnepasning. Beregningen er baseret på den føderale mindsteløn efter fradrag af 40 % for kost og logi. AuPairCare har hævet minimumsbeløbet for lommepenge til 215 USD, hvilket er højere end den normale minimumssats, der er fastsat af det amerikanske udenrigsministerium. Værtsfamilien og au pairen kan frit aftale en højere kompensation.

Rabatter for au pairs

Udnyt vores specielle tilbud!

Au pair med børn
1500 kr comeback discount

Du har været afsted i udlandet med AuPairCare or tænker på at tage afsted igen? Som tidligere deltager, kan du spare 1500 kr på programprisen.

Venner med amerikansk flag
400 kr “Bring a friend” special

Del din glæde med dine venner og overbevis dem til at blive au pair i USA ligesom dig! Som en tak, vil vi give en rabat på 400 kr for både din ven og dig selv. Du vil modtage denne discount hver eneste gang at en deltager rejser til USA udfra din anbefaling.

au pair with baby
Pro-Pair Special

Pro-Pair Special – Har du tidligere været au pair (mindst 6 måneder), udført et praktikforløb eller studeret pædagogik eller studeret andet relateret til børns udvikling og læring? Hvis du fremlægger bevis for din erfaring med din ansøgning, så belønner vi din erfaring med 1500 kr rabat.

1500 kr Pro-Pair Discount

Har du udvidet børnepasningserfaring? Du kan spare 1500 kr hvis du møder én af følgende kriterier:

Spædbørn er ikke bare søde, de vokser også op rigtig hurtigt. Som au pair vil du være der når babyen kravler for første gang, starter med at spise selv, tager de første skridt eller siger sit første ord. Hvis du har minimum 300 timers timers erfaring med børnepasning af børn under 1 år, vil du ikke bare have bedre chancer for at matche, men du kan også spare 1500 kr. Ydermere har du chancen for at modtage et 5-dages kursus i certiferet Au Pair (ISAP) Specialist træning, som fokuserer på udvikling af spædbarnet. For at kunne deltage i denne træning, skal du udvælges af vores amerikanske AuPairCare organisation.

Før i tiden var et au pair ophold i USA en engangs oplevelse. Takket være de nye visum regler, kan du nu tage tilbage og blive au pair endnu engang. Vi støtter din spændende plan med 1500 kr i rabat på programprisen.

Du opfylder de gældende krav for AuPairCare programmet og har succesfuldt gennemført studier i et af de følgende områder:

Børnehaveklasselærer, socialarbejder, lærerassistent, børnesygeplejerske, jordmoder, børnepsykolog eller lignende.

Så kan du se frem til en rabat på 1500 kr!

Bemærk venligst at rabatter ikke kan benyttes sammen med andre rabatordninger (med undtagelse af vores 30 års fødselsdagstilbud, som kan kombineres med en anden rabatordning).

Vil du starte hurtigst muligt? Så ansøg nu!

Bliv au pair i USA, og start dit program hos os.

 • Da der i øjeblikket ikke er nogen beløbsgrænse for skattefritagelse for au pairs eller deres indkomst, skal du betale skat i USA med tilbagevirkende kraft fra det foregående år. Du skal derfor udfylde 1040NR-EZ- eller 1040NR-formularen inden 15. april hvert år. Du finder flere oplysninger om dette på din MyAuPairCare-portal under kategorien "Ressourcer" i Au Pair-håndbogen. Det er også en god idé at tale om det med en skatterådgiver i USA, eventuelt sammen med din værtsfamilie. Skattelovgivningen varierer fra stat til stat, og en skatterådgiver kender de lokale regler og kan derfor bedst rådgive dig. Vi anbefaler, at du lægger cirka 25 USD fra dit ugentlige stipendium til side til skat hver uge.

 • Ja, du skal bare bruge dit pas og det Social Security Card, som du ansøger om i USA. Mange au pairs har en såkaldt Checking Account, hvor de kan indsætte og hæve penge eller checks. Din værtsfamilie, områdechef eller andre au pairs hjælper dig hellere end gerne. Vores tip: Spar 50 USD op hver uge, så du har råd til større og uforudsete udgifter.