Au pair-erfaringer: Mød vores au pairs

Vores tidligere au pairs kan med deres mange års erfaring give dig mange nyttige tips. Kun vores au pairs kan give dig et realistisk billede af programmet ved at dele deres egne oplevelser og erfaringer.

Au pair-oplevelsen hjælper dig med at vokse, og udfordringer er også en del af oplevelsen. Måske får du hjemvé. Hos AuPairCare ved vi, hvilke vanskeligheder der kan opstå i løbet af dit år som au pair. Du kan være sikker på, at vi støtter dig igennem hele dit au pair-ophold. Hvis du har problemer, arbejder vi sammen med dig for at finde en løsning. Dit AuPairCare-team er der for dig i de vanskelige situationer, så du ikke føler dig alene.

Hør fra vores au pairs, hvordan det virkelig er at være en del af programmet. De tager dig med på eventyr via deres sociale medier, i au pair-erfaringsrapporter fra USA og i blogindlæg. Oplev, hvordan det virkelig er at være au pair.

au pair leger med børn i sneen
Leder du efter indblik i au pairs’ liv og hverdag? På vores Instagram-profil @aupaircaredenmark overtager nuværende au pairs vores profil for at fortælle om deres au pair oplevelser og erfaringer.

Vores deltagere på Youtube

Vil du se videoer, som får dig tættere på hverdagen som au pair i USA? På Youtube fortæller nuværende og tidligere au pairs om deres oplevelser og viser dig alt, som du kan forvente, lige fra du pakker kufferten til du siger farvel til værtsfamilien.

Vælg dit au pair program:

Vil du opleve det typiske au pair liv? Så er USA det rette sted for dig! Au pair programmet har en stor tradition her, og du får chancen for at kombinere det vigtige ansvar i hverdagen for værtsfamiliens børn, med 4th of July, Thanksgiving, Halloween m.m. Alt er muligt!
Duration
1
År
Age
fra 18
År
Price
8.790
DKK
Oplev England! Der er storbyer, hyggelige landsbyer, badebyer og landskaber med bølgende bakker og grønne enge. Det historiske England er altid lige om hjørnet med alt hvad du drømmer om!
Duration
6
Måneder
Age
fra 18
År
Gå ikke glip af denne chance – New Zealand venter på dig! Hvide strande, smukke grønne skove og en fascinerende kultur at lade sig inspirere af og de vidtstrakte og dramatiske landskaber! Og når du nu alligevel er der, hvorfor så ikke tage et smut til Australien eller måske vidunderlige Fiji? Kun fantasien sætter grænser!
Duration
6
Måneder
Age
fra 18
År
Price
7.365
DKK
  • Begyndelsen af opholdet er altid en stor udfordring. Det er helt normalt. Mange ting er ukendte for dig: maden, familielivet, kulturen, osv. Du skal acceptere denne fase og være tålmodig. Din AuPairCare-værtsfamilie og alle andre au pairs i området forstår dig og kan støtte dig. Tal med værtsfamilien om din hjemvé. Alle vil forstå, at du savner dit hjemland i begyndelsen. Efter mange års erfaring ved vi, at au pairs vil se tilbage på deres ophold med stor glæde.

  • Måske får du en mobiltelefon af dine værtsforældre. Den kommer til at fungere som din arbejdstelefon, så de altid kan komme i kontakt med dig og børnene. Du skal spørge din værtsfamilie, om du også må bruge telefonen til private opkald og SMS’er. Som hovedregel skal du dog undlade at bruge den til private opkald og beskeder i løbet af arbejdstiden.

    Hvis du tager din egen mobiltelefon med til USA, bør du spørge din udbyder på forhånd om internationale priser eller oprette et lokalt abonnement. Bemærk: I USA betaler både personen, som ringer, og den person, der bliver ringet op, for opkaldet!

  • Det er op til værtsfamilien, om du får din egen bil. Nogle au pairs deler bil med familien, mens andre får stillet deres egen bil til rådighed. Hvis du ikke har din egen bil, kan du aftale med andre au pairs eller venner, at de henter dig. Det er et privilegium at have din egen bil, og ikke en selvfølge i au pair-programmet.

    Hvis du har din egen bil, skal du fra starten aftale med værtsfamilien, hvilke betingelser der er for at bruge den. Må du bruge den til private formål uden for arbejdstiden? Hvem betaler for benzinen? Hvad sker der, hvis du er involveret i en ulykke? Disse er gode eksempler på vigtige spørgsmål, som I skal afklare for at undgå misforståelser fra starten af.