AuPairCare - Dit au pair-bureau

AuPairCare er en del af Intrax-koncernen. Vi er en organisation, der arbejder med kulturel og uddannelsesmæssig udveksling, og vi har i næsten 30 år gjort det muligt for unge at opleve andre kulturer og sprog på tæt hold. Sammen med vores internationale kontorer og langvarige partnere ved vi, at det at bo i udlandet bidrager til unge menneskers personlige og erhvervsmæssige udvikling.

Vi har et tæt samarbejde med vores kolleger i USA for at kunne tilbyde et au pair-program, der med sikkerhed giver en værdifuld oplevelse for både vores au pairs og værtsfamilier. AuPairCare har hovedkontor i San Francisco. Vi står for at finde værtsfamilien i USA, så du er hele tiden i vores trygge hænder.

AuPairCare er et akkrediteret medlem af au pair-paraplyorganisationen IAPA. Ved at fastsætte standarder, der beskytter dig som au pair, bliver vigtige faktorer, såsom arbejdstider, mindstebeløbet for lommepenge og kvaliteten af værtsfamilierne fastlagt i au pair-kontrakten.

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Du kan kontakte os på mange måder. Send os en besked, ring eller mød os personligt!

Hvorfor skal du vælge os som dit au pair-bureau?

  • Vi har mere end 28 års erfaring.

  • Vi er medlem af den internationale au pair-paraplyorganisation IAPA.

  • Vi giver dig en omhyggelig og meget personlig rådgivning.

  • Du modtager en gratis brochure og merchandise fra os.

  • De fleste af vores medarbejdere har selv været au pairs eller deltaget i lignende programmer i udlandet, så de kan svare på dine spørgsmål ud fra egne erfaringer.

  • Vi tjekker alle ansøgninger og giver dig tips, når du udfylder din au pair-profil. På den måde har du den bedste chance for at finde en værtsfamilie.

  • Vi gennemfører en personlig samtale med dig i nærheden af, hvor du bor.

  • I nødstilfælde kan du få fat på os døgnet rundt.

  • Vi tilbyder informationsevents i nærheden af dig og online events, så du kan få mere at vide om vores au pair-programmer.

  • Alt er i vores hænder: Vi samarbejder ikke med et andet amerikansk au pair-bureau, vi har vores eget hovedkontor i USA.

Vælg dit au pair program

Vil du opleve det typiske au pair liv? Så er USA det rette sted for dig! Au pair programmet har en stor tradition her, og du får chancen for at kombinere det vigtige ansvar i hverdagen for værtsfamiliens børn, med 4th of July, Thanksgiving, Halloween m.m. Alt er muligt!
Varighed
1
År
Alder
fra 18
År
Pris
8.790
DKK
Gå ikke glip af denne chance – New Zealand venter på dig! Hvide strande, smukke grønne skove og en fascinerende kultur at lade sig inspirere af og de vidtstrakte og dramatiske landskaber! Og når du nu alligevel er der, hvorfor så ikke tage et smut til Australien eller måske vidunderlige Fiji? Kun fantasien sætter grænser!
Varighed
3
Måneder
Alder
fra 18
År
Pris
18.195
DKK
Oplev England! Der er storbyer, hyggelige landsbyer, badebyer og landskaber med bølgende bakker og grønne enge. Det historiske England er altid lige om hjørnet med alt hvad du drømmer om!
Varighed
6
Måneder
Alder
fra 18
År
Pris
4.790
DKK

Dit AuPairCare-team

cecilie team denmark
Cecilie

Team Dänemark, UK, EU

Viktoria Team Sweden
Viktoria

Team Schweden

Denise Team DACH
Denise

Team Deutschland, Österreich, Schweiz, EU

Amelie Team DACH
Amelie

Team Deutschland, Österreich, Schweiz

Kirsten Team DACH
Kirsten

Team Deutschland, Österreich, Schweiz

Franka Team DACH
Franka

Team Deutschland, Österreich, Schweiz

Nora Team France
Nora

Team Frankreich

Léa Team France
Léa

Team Frankreich, Spanien

Sandra Team Spain
Sandra

Team Spanien

au pair-bureau
VIl du vide mere om at være au pair og se hvordan det virkelig er for vores deltagere? Så følg os på Instagram og få nyt indblik i programmet!