Du er blevet omdirigeret til denne side da STS har besluttet ikke længere at tilbyde au pair programmerne. Vi fra AuPairCare er derfor glade for at være den helt rigtige samarbejdspartner, der kan opfylde dine drømme om at blive au pair i udlandet.

AuPairCare har været organisation for STS og deres au pairs igennem de sidste 25 år og vi er glade for at blive din nye partner i fremtiden! Vi er en stor international organisation og har fundet familier for over 70.000 au pairs over hele verden siden 1989.

Med vores erfaring og dedikation til de kulturelle udvekslingsprogrammer, vil vi støtte dig fra den første kontakt indtil du er sikkert hjemme igen.

For dig og dine rejseplaner vil intet ændre sig. Vi tilbyder stadig fantastiske programmer i fantastiske lande.

Vil du opleve det typiske au pair liv? Så er USA det rette sted for dig! Au pair programmet har en stor tradition her, og du får chancen for at kombinere det vigtige ansvar i hverdagen for værtsfamiliens børn, med 4th of July, Thanksgiving, Halloween m.m. Alt er muligt!
Varighed
1
År
Alder
fra 18
År
Pris
8.790
DKK
Gå ikke glip af denne chance – New Zealand venter på dig! Hvide strande, smukke grønne skove og en fascinerende kultur at lade sig inspirere af og de vidtstrakte og dramatiske landskaber! Og når du nu alligevel er der, hvorfor så ikke tage et smut til Australien eller måske vidunderlige Fiji? Kun fantasien sætter grænser!
Varighed
3
Måneder
Alder
fra 18
År
Pris
18.195
DKK
Oplev England! Der er storbyer, hyggelige landsbyer, badebyer og landskaber med bølgende bakker og grønne enge. Det historiske England er altid lige om hjørnet med alt hvad du drømmer om!
Varighed
6
Måneder
Alder
fra 18
År
Pris
4.790
DKK
Au pair STS og AuPairCare

 

 

Bliv au pair med AuPairCare

Start dit livs eventyr med AuPairCare! Rejs udenlands med os som au pair, bo hos en lokal værtsfamilie i 12 måneder eller længere og vær ansvarlig for familiens børn. Dette giver dig et unikt indblik i et andet lands kultur og hverdag, samt giver dig en masse erfaring. Efter de 12 måneder, vil du have en hel måned til rådighed hvor du kan rejse rundt og oplevet landet.

Om AuPairCare

AuPairCare er et program reguleret under den amerikanske stat og er en del af Intrax, en global organisation som tilbyder uddannelses- og arbejdsprogrammer som forbinder folk og kultur. Vi har igennem snart 30 år gjort det muligt for unge mennesker at opleve andre sprog og kulturer helt tæt på. Intrax arbejder i mere end 100 lande i hele verden og tilbyder bl.a.: High school exchange, sprogklasser, lederkurser og praktikpladser. Vores søsterselskaber indebærer Ayusa, Intrax Work Travel og Intrax Globel Internships. Siden 1980 har Intrax placeret mere 350.000 deltagere i disse programmer. Intrax er baseret i San Francisco i Californien, med kontorer på fire kontinenter. Sammen med vores internationale kontorer og partnere, opfylder vi udenlandsdrømmen for vores deltagere samt bidrager til deres personlige og professionelle udvikling.

Siden 1989 har AuPairCare matchet over 70.000 au pairs au pairs fra hele verden med fantastiske værtsfamilier i USA. AuPairCare var en af de allerførste au pair bureauer i verden. Vi er stolte af vores bedrifter, men har ikke glemt ånden fra vores grundlæggere - at tilbyde unik personlig kommunikation for at fremme kulturel forståelse.

Au pairs har igennem årene valgt AuPairCare pga vores fantastiske værtsfamilier, gennemskuelige priser og vores venlige, kvalificerede medarbejdere som arbejder hårdt hver eneste dag for at give den bedste support og hjælpe dig igennem de forskellige skridt på vejen til at blive au pair. Vi ligger vægt på vigtigheden af kulturel udveksling, arbejder hårdt på at finde dig den helt rigtige familie, hjælper dig med at udvide dit netværk af internationale venner, forbedrer dit engelsk eller dit CV, eller også bare til at have en rejse for livet og minder som du kan tage med dig hele livet. Hos AuPairCare forsøger vi hele tiden at forbedre processen og oplevelsen for vores deltagere. Vi sætter pris på hvert eneste medlem af vores AuPairCare familie.

Find ud af hvorfor tusinder af au pairs og deres forældre har valgt AuPairCare. Start på din au pair rejse idag!

 

Vi ser frem til at hjælpe dig!

Kontakt os idag via email eller telefon!