Hvordan du kommer i kontakt med os

Fra start til slut hjælper vi med at forberede dig til dit eventyr i udlandet som au pair og støtter dig på hvert trin af vejen. Hvis du har problemer eller spørgsmål, så tøv ikke med kontakt os enten via e-mail, telefon eller Facebook-besked. Vi glæder os til at høre fra dig!

AuPairCare Europe GmbH
Giesebrechtstr. 10
10629 Berlin
Deutschland

Telefon: (+45) 89 87 56 58
E-mail: info@aupaircare.dk

au pair team

Gratis informationsmateriale

Bestil vores gratis brochure og lær mere om vores au pair-programmer.

Vælg dit au pair program:

Vil du opleve det typiske au pair liv? Så er USA det rette sted for dig! Au pair programmet har en stor tradition her, og du får chancen for at kombinere det vigtige ansvar i hverdagen for værtsfamiliens børn, med 4th of July, Thanksgiving, Halloween m.m. Alt er muligt!
Varighed
1
År
Alder
fra 18
År
Pris
8.790
DKK
Oplev England! Der er storbyer, hyggelige landsbyer, badebyer og landskaber med bølgende bakker og grønne enge. Det historiske England er altid lige om hjørnet med alt hvad du drømmer om!
Varighed
6
Måneder
Alder
fra 18
År
Pris
4.290
DKK
Gå ikke glip af denne chance – New Zealand venter på dig! Hvide strande, smukke grønne skove og en fascinerende kultur at lade sig inspirere af og de vidtstrakte og dramatiske landskaber! Og når du nu alligevel er der, hvorfor så ikke tage et smut til Australien eller måske vidunderlige Fiji? Kun fantasien sætter grænser!
Varighed
3
Måneder
Alder
fra 18
År
Pris
15.200
DKK

Start dit au pair eventyr

Udfyld din ikke-bindende korte ansøgning her.  Tag det første skridt med os ved din side!

Au pair USA
Besøg vores side @aupaircaredenmark og få værdifuldt indblik i vores au pairers hverdag.