Den perfekte start: Au pair Academy i nærheden af New York City

Velkommen til USA! Kunne du få en bedre start på dit au pair-eventyr end et ophold i New York, hvor du indånder den amerikanske luft for første gang og møder nye venner helt fra begyndelsen? Dit udlandseventyr starter på vores Au Pair Academy, hvor du sammen med andre au pairs fra hele verden tager del i et flerdages introseminar. Vores erfarne AuPairCare-team forbereder dig på det ansvar, du får, og dit nye liv som au pair. Du får også tid til at udforske New York City og tage på shopping!

Nogle værtsfamilier vælger, at de gerne vil byde deres au pair velkommen med det samme og dermed ikke sende ham/hende på Au Pair Akademi i New York forinden ankomst hos familien. Er dette tilfældet, vil du i stedet gennemføre et virtuelt akademi, hvor du tager alle dine kurser online inden din afrejse. Du kan selvfølgelig stadig besøge New York, når du i afslutningen af programmet har din 13. rejsemåned.

Au Pair am Times Square
  • Ophold på det 4-stjernede Hilton Hotel, inkl. halvpension

  • Modtagelse af og støtte fra dit AuPairCare-team

  • Lær de andre au pairs fra hele verden at kende

  • Indkvartering på behagelige fællesværelser

  • Pool og fitnesscenter på hotellet

  • Udsigt til New Yorks skyline

  • Valgfri sightseeingtur til Manhattan, inklusive shopping

  • Gratis shuttletransport fra og til den nærliggende lufthavn

  • Gratis WIFI

Vil du starte dit au pair-eventyr?

Det første skridt er at udfylde en kort og ikke-bindende ansøgning!

Din start på dit au pair eventyr

De første timer og mange spændende indtryk i det nye land kan være overvældende for dig. For at give dig en idé om, hvad der venter dig, lad os give dig et glimt af det. Madeleine tager dig med på sin rejse: Start med hende i Au pair Academy. Velkommen til dit nye hjem som au pair!

Eksternt indhold skal integreres her, men du har ikke tilladt visning af det. Du kan aktivere visning af eksternt indhold i dine privatlivsindstillinger.

Au Pair Academy - et målrettet program

For at sikre, at du føler dig sikker og klar på det store eventyr, har AuPairCare i samarbejde med eksperter udviklet et uddannelsesprogram, som er målrettet kommende au pairs. På vores Au Pair Academy gennemfører du et flerdages introseminar sammen med au pairs fra hele verden. Du deltager i spændende au pair-kurser med indhold såsom udviklingsspecifikke læringsspil, tidsplanlægning, sikkerhed med børn i hverdagen, førstehjælp, håndtering af hjemvé og det første møde med værtsfamilien. Om aftenen kan du deltage i et varieret aktivitetsprogram.

Valgfri sightseeingtur til New York City

Nu er det endelig blevet tid til Manhattan! Book en bustur til byen, og oplev højdepunkterne i hjertet af New York sammen med andre au pairs. Du kan forvente at se 5th Avenue, Empire State Building, Broadway, Rockefeller Center og det berømte Times Square!

Eksternt indhold skal integreres her, men du har ikke tilladt visning af det. Du kan aktivere visning af eksternt indhold i dine privatlivsindstillinger.