Bliv au pair I England

Er du facineret af den spændende britiske kultur, de gamle historiske byer, middelalder slotte og det smukke landskab? Du elsker børn og vil gerne forbedre dit engelsk, imens du samler erfaring i udlandet? Et au pair ophold i England giver dig den unikke mulighed for at kombinere din passion for at rejse, med muligheden for at opleve hverdagen i en ny kultur. Som en au pair, vil du bo hos en værtsfamilie i England og passe på deres børn.

Din placering kan være overalt i England, dog bor langt de fleste af vores værtsfamilier i eller omkring London. I weekender og på helligdage, vil du have den fantastiske mulighed for at rejse så meget du har lyst, og se alle hjørner af det smukke land. Det bedste ved det hele? Du behøver ikke tænke på visum, selv efter at dit program er slut, kan du rejse frit rundt som du har lyst.

Er du klar til at blive au pair?

Find ud af hvilke betingelser du skal opfylde for at blive au pair i udlandet!

 

Dine fordele som au pair i England

  • Stor fleksibilitet: Ophold imellem 6-12 måneder

  • Afgang året rundt

  • Rejs rundt efter endt ophold så meget du har lyst

  • Support både før, under og efter dit ophold

  • Detaljeret au pair kontrakt som regulerer lommepenge, arbejdstider, feriedage osv

  • Ugentlige lommepenge, og imellem 2-4 ugers betalt ferie(Afhængigt af længden på dit ophold)

  • Mulighed for at forbedre dit engelsk

  • Gratis kost og logi

  • Visum ikke nødvendigt

Læs mere om programmet

au pair med børn

Du elsker børn og har allerede samlet en hvis form for børnepasningserfaring? Så har du allerede en god idé omkring hvad au pair livet byder på. Én ting er sikkert – livet som au pair er aldrig kedeligt! Find ud af hvilke andre opgaver og oplevelser der venter dig.

au pair london

Vores au pair program til England tilbyder meget fleksibilitet for tilsvarende lave udgifter. Der er ingen skjulte udgifter. Mange fordele er allerede inkluderet i programprisen. Find ud af mere!

Kvalifikationer au pair England

Der er forskellige kriterier du skal leve op til før du kan blive au pair. For eksempel, skal du være imellem 18-30 år, være vild med at passe børn samt have et kørekort. Find ud af hvilke andre kvalifikationer du skal have for at kunne ansøge om at blive au pair i England.

Kan du ikke vente til at blive au pair?

Udfyld din korte, ikke-bindende ansøgning i dag og tag første skridt imod at blive au pair!